Thursday, February 5, 2015

MELAYU TELAH LAMA JADI BANGSAT KERANA SIKAP RASIS ORANG CINARASISNYA orang Cina sudah sampai ketahap komplot MENJAHANAMKAN orang MELAYU. RASIS bukan sekadar dalam percakapan seperti yang ditafsirkan mereka. RASIS LEBIH BESAR adalah apabila mereka MENGINAYA bangsa lain demi survival mereka.

Penginayaan terus berlaku dan telah ramai peniaga Melayu GULUNG TIKAR angkara sikap RASIS orang Cina. Keadaan ini menyebabkan ramai orang Melayu masih tidak berani untuk berniaga. Belum lagi perihalkan soal perbezaan GAJI dan JAWATAN orang melayu dalam syarikat milik cina.

Jika Melayu mengeluarkan perkataan RASIS mereka boleh minta polis bertindak terhadap kita. NAMUN jika mereka MENGINAYA peniaga Melayu dengan komplot RASIS mereka adakah kita boleh minta polis buat tindakan yang sama?

Penginayaan dan ketidakadilan oleh pemegang KUASA EKONOMI lebih buruk kesannya berbanding dasar bantu bumiputra oleh pemegang KUASA POLITIK.

Bayangkan jika mereka pegang KEDUA-DUA KUASA? MELAYU TELAH LAMA JADI BANGSAT DAN KEKAL BANGSAT SELAMANYA DI BUMI SENDIRI.

No comments:

Post a Comment