Friday, February 2, 2018

#PERDANAMENTERITERBAIK


DATO' SERI NAJIB ADALAH PERDANA MENTERI YANG PALING BERETIKA, BERSIH DAN SANGAT BERDISPLIN DALAM MENJALANKAN TANGGUNGJAWABNYA. HANYA OTAK MACAI SAJA DIKOTORKAN DENGAN CERITA REKAAN PROPAGANDA PEMBANGKANG YANG TIDAK PERNAH TAMPIL DENGAN BUKTI TETAPI DI AMBIL JUGA KERANA TIADA MODAL UNTUK MEMBURUK2 PERDANA MENTERI.

BELIAU ADALAH PERDANA MENTERI PALING TERBUKA MENERIMA CADANGAN RAKYAT DAN SENTIASA PEKA SERTA SANGGUP BERBELANJA BESAR UNTUK MEMUDAHKAN DAN MERINGANKAN BEBAN KOS HIDUP RAKYAT.

DALAM SEJARAH NEGARA BELIAULAH PERDANA MENTERI PERTAMA MAMPU UNTUK MENYEDIAKAN BANTUAN WANG TUNAI KEPADA SESIAPA SAJA RAKYAT YANG BERPENDAPATAN RENDAH DAN SEDERHANA.
DALAM TEMPOH YANG SINGKAT BELIAU BERJAYA MEMBAWA BANYAK PERUBAHAN KEPADA NEGARA MEMBERI KEYAKINAN BERBILLION WANG PELABURAN ASING MASUK KEDALAM NEGARA YANG KEMUDIANNYA DISALAHERTIKAN PULA OLEH PEMBANGKANG KONONNYA BELIAU MENJUAL NEGARA.

HAKIKATNYA BELIAU ADALAH PERDANA MENTERI YANG TERBAIK RAKYAT MALAYSIA PERNAH ADA DAN KAMI AKAN BERJUANG BERHABIS HABISAN MEMPERTAHANKAN KEPIMPINAN YANG AMAT BERHORMAT DEMI KESINAMBUNGAN KECEMERLANGAN KHIDMAT BELIAU UNTUK DINIKMATI SELURUH RAKYAT MALAYSIA.
Zulhairi Fetani

No comments:

Post a Comment